Voedingssupplementen

GEERTJE SWART

Top 5

8606 JT SNEEK

06-29115607 (bereikbaar ma-vr 09.30 - 17.00 uur)

info @ geertjeswart.nl (beantwoording op di-wo-do)

 

Spiritueel kinderleesboek

"Ontzettend leuk Anders!"

€ 15,= (excl. verzendkosten)

Proeverij alternatieve voeding 7 september 2017
Voedingssupplementen

Een voedingssupplement is voeding!

 

Ik werk in mijn praktijk o.a. met de hoogwaardige producten van:

Pro Natura, 4Life Research (Transfer Factor) en Bonusan

 

Voor informatie over de producten kun je de volgende websites bezoeken

 

 

(bestellen kan via distributeurs en therapeuten)

 

Bestellen van producten kan via onderstaand bestelformulier

of telefonisch op 06-29115607 (van ma-vr 09.30-17.00 uur)

 

 

* = verplicht veld

Naam *

E-mailadres *

Straat en huisnummer *

Postcode en woonplaats *

Telefoonnummer *

Exacte naam product met inhoud * (bijv. 100 tabletten)

Welk merk? *


Aantal potjes of flessen *

Datum bestelling * (dd-mm-jjjj)

Ophalen of verzenden? *

Opmerkingen?

Verzenden
Prijslijst Pro Natura voedingssupplementen

Bovenstaand is de prijslijst van Pro Natura producten* exclusief verzendkosten.

(vergroten van de prijslijst kan door erop te klikken).

*prijswijzigingen onder voorbehoud

 

PRO NATURA

 

Mogelijkheid om met korting producten te kopen!

Er bestaat ook de mogelijkheid zelf lid te worden van de Pro Natura inkooporganisatie, dan krijg je 30% korting op de producten en kun je zelf de producten bestellen op de website van Pro Natura. Voor het lidmaatschap ontvang je dan een productenpakket t.w.v. het inschrijfgeld van € 70,=. Verder zijn er geen verplichtingen. Je kunt het lidmaatschap elk jaar verlengen en de kosten daarvan zijn €12,50*. Voor dat bedrag krijg je iedere maand twee maandbladen met informatie over de producten en hoe ze voor je lichaam werken, aanbiedingen en informatie over gratis lezingen en workshops tegen onkostenvergoeding voor lunch etc.

Als je wilt kun je verder groeien en meer korting op je eigen producten krijgen.

Niets is verplicht. Ik leg het graag uit in een gesprek. Neem dan contact op via de knop hieronder.

 

4Life Research (Transfer Factor)

Ook de producten met de Transfer Factor van 4Life zijn met korting te koop als je je inschrijft als klant of distributeur. Op de huiskamerlezingen geef ik daarover meer informatie. Je mag natuurlijk ook altijd zo even contact opnemen.

 

Therapeuten

Voor therapeuten die geïnteresseerd zijn in deze hoogwaardige voedings-supplementen voor gebruik in hun eigen praktijk, maak ik graag tijd vrij om je vrijblijvend te informeren via een persoonlijk gesprek.

 

 

 

 

 

 

Niet alle producten heb ik in mijn praktijk op voorraad, maar kunnen snel besteld worden en binnen enkele dagen in huis zijn.

 

Ik ben ruim 22 jaar distributeur van Pro Natura en heb veel ervaring met de hoogwaardige producten die ze aanbieden. Het innemen van voedings-supplementen doe ik zelf dagelijks, omdat er niet meer voldoende voedingsstoffen in ons eten zitten. Dit is aangetoond in onderzoeken van TNO en ik kan het ook uittesten bij jezelf met de spiertest en/of pendel.

 

Velen van ons hebben een chronisch tekort aan bepaalde stoffen. Fruit wordt vaak onrijp verpakt om ze een lange tijd tijdens transport goed te kunnen houden. De zon heeft dan niet voldoende haar werk kunnen doen om de werkzame stoffen te laten rijpen. Of eten wordt gekoeld opgeslagen om ook geleverd te worden als het eigenlijk het seizoen niet meer is. Groenten worden in kassen op glaswol of andere producten dan aarde gekweekt en akkers zijn vaak overbemest, waardoor we essentiële voedingsstoffen gaan missen.

 

Ik kan deze producten van harte aanbevelen en weet uit eigen ervaring en ervaring met cliënten hoe goed ze werken.

 

Sinds mei 2016 ben ik ook distributeur van de 4Life Transfer Factor producten. Ik gebruik het zelf naar tevredenheid. Door het slikken van de Transfer Factor-tri heb ik minder voedingssupplementen nodig, doordat het ervoor zorgt dat de voedingsstoffen beter worden opgenomen.

 

Het blijft lastig om iedere dag alle voedingstoffen binnen te krijgen die het lichaam nodig heeft en door stress en straling worden nutriënten sneller verbruikt door het lichaam dan het aangevuld kan worden.

 

Verder werk ik graag met de hoogwaardige producten van Bonusan. Er wordt altijd goed onderzocht hoe voedingsstoffen samenwerken en ze zijn heel veel met nieuwe ontwikkelingen bezig. Via praktijkbijeenkomsten en webinars worden therapeuten van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte gebracht.

 

Afhankelijk wat er uit een bio-energetische beschrijving komt, worden de middelen van deze drie voedingssupplementleveranciers ingezet. Ik ben een voorstander om zo weinig mogelijk middelen in te zetten en daarom werk ik ook alleen met hoogwaardige producten, waar ik zelf goede ervaring mee heb.

Copyright © Geertje Swart